7.4. Livrarea se face prin curier (Fan Courier/Sameday, pentru livrarile efectuate exclusiv pe teritoriul Romaniei sau DHL,pentru livrarile efectuate pe teritoriul European, exceptand Romania) "din usa In usa": coletul vine direct la adresa dumneavoastra Intr-un timp scurt (Intre 24-48 ore - In zilele lucratoare). Plata se face ramburs (In momentul in care destinatarul primeste coletul direct de la agentul Fan Courier/SameDay pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei, suma platita fiind pretul produsului/produselor + pretul transportului) sau prin card bancar (Visa, Mastercard, Maestro, la momentul achizitiei).

7.5. Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la Centru Fan Courier/SameDay/DHL zonal timp de 5 zile, dupa care revin la Expeditor.

7.6. Coletul poate fi expediat atât intern (taxa livrare interna: intre 15-30 lei, depinde de localitate; cât si extern (Serviciul DHL: taxa livrare internationala 20 de Euro)

7.7. Serviciul de plata a transportului sub 200 lei nu se va putea restitui in cazul returului comenzii respective. Se va returna doar suma produsului sau produselor totala. Serviciul de transport gratuit se aplica exclusiv comenzilor livrate pe teritoriul Romaniei. In cazul expedierilor internationale, se aplica taxa unica de transport de 20 de Euro.