LIVRAREA PRODUSELOR NAȚIONAL

1. Livrarea se face prin Fan Courier, direct la adresa introdusă de dumneavoastră în momentul în care comanda a fost plasată.

2. Timpul de livrare este de 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, conform punctului 5.11 din documentul termeni și condiții, existent pe site. Prin excepție, în cazul sărbătorilor legale și pe durata campaniilor de reduceri timpul de livrare poate să varieze până la 4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

3. În cazul în care prețul comenzii este egal sau mai mare de 450 RON, livrarea este gratuită, iar în cazul în care prețul comenzii este mai mic de 450 RON, prețul transportului aferent livrării prin curier este de 25 RON.

4. În momentul în care produsele sunt expediate de către SNKRIND, vei primi, pe e-mail, o notificare de expediere cu statusul comenzii și cu tracking number-ul (numărul de urmărire) pentru curier, pentru urmărirea expediției comenzii, și factura aferentă comenzii.

5. Metoda de plată de tip ramburs se realizează prin achitarea sumei integrale a comenzii (compusă din prețul comenzii și prețul transportului, dacă este cazul) în momentul în care agentul Fan Courier livrează coletul. Comanda poate să fie livrate în colete multiple, fiecare colet având distribuit costul produselor care se află în el.

6. În momentul în care coletul nu poate fi livrat din diferite motive (destinatarul nu răspunde, adresa specificată este incorectă etc.), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă răspundeți la primul apel telefonic primit din partea curierului, în vederea livrării coletului, Fan Courier păstrează coletul în depozitele sale timp de 5 zile de la respectivul apel telefonic. Dacă nu răspundeți la apelul telefonic, curierul revine cu un apel telefonic a doua zi, iar dacă nici de această dată nu răspundeți la apelul telefonic, coletul este returnat automat la SNKRIND.