MODALITĂȚI DE PLATĂ

PLATA SE FACE PRIN CARD BANCAR SAU ÎN SISTEM RAMBURS

1. Plata prin card bancar

Procesarea plăților de tip card bancar este asigurată de Libra Internet Bank S.A. prin serviciul de procesare plăți LibraPay.

Cum plătești online prin card bancar: în formularul Finalizare comanda selectezi modalitatea de plată online prin card bancar, apeși butonul Finalizati comanda, completezi datele cardului tău în noua fereastră LibraPay și apeși butonul Platesc.

Plata online se va autoriza în funcție de sistemul de autorizare pus la dispoziție de banca emitentă a cardului utilizat pentru plată.

Tranzacția urmează să fie confirmată prin e-mail, pe adresa asociată contului tău SNKRIND sau pe cea furnizată în formularul Finalizare comanda, în cazul în care nu ai cont SNKRIND. În cazul în care plata nu se autorizează, vei primi un mesaj de reîncercare.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (inclusiv Visa Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacții.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în RON, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Libra Internet Bank S.A. (LibraPay). SNKRIND nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul tău.

2. Plată în sistem ramburs

Plata se face în RON direct curierului care face livrarea. Firma de curierat Fan Courier va întocmi o chitanță cu suma achitată (suma de pe factură).