POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Data: 09.08.2021

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental SNKRIND, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document care conține condițiile în care SNKRIND S.R.L. utilizează datele dvs. cu caracter personal.

Datele pe care vi le cerem sunt acele date care ne ajută să vă putem identifica în momentul utilizării website-ului găzduit la adresa sneakerindustry.ro (în continuare “Site”). Vă asigurăm că aceste date vor fi folosite doar în concordanță cu această declarație de confidențialitate și în scopul exclusiv în care au fost colectate.

SNKRIND S.R.L., în calitate de proprietar al Site-ului, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea efectuării de comenzi online.

Conform prevederilor legale, SNKRIND S.R.L. are obligația de a administra, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. Dacă o facem, vom menționa data de la care se aplică în partea de sus a Politicii de Confidențialitate.

Înainte de a face orice actualizare și/sau modificare care ar face ca această Politică de Confidențialitate să fie mai puțin restrictivă în ceea ce privește utilizarea sau dezvăluirea datelor personale colectate înaintea actualizării, vom notifica în prealabil actualizarea și/sau modificarea printr-o fereastră de tip pop-up pe Site. Vă încurajăm să revizuiți periodic această politică de confidențialitate, pentru a vă informa în legătură cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor personale. Utilizarea continuă a Site-ului reprezintă acordul dvs. cu privire la politica de confidențialitate actuală.

1. DATE DE CONTACT

SNKRIND sau Sneaker Industry este denumirea comercială al societății SNKRIND S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Sector 5, Drm. Cooperativei nr. 77, Corp B, et. 1, ap. 13, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/5106/29.04.2015, cod unic de înregistrare fiscală RO34429660 (în continuare “SNKRIND” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

Ne puteți contacta, inclusiv pentru a vă furniza orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs., utilizând următoarea adresă de e-mail: privacy@sneakerindustry.ro sau următoarea adresă poștală: București, Sector 5, Str. Sadului, nr. 35.

2. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

  1. Când vă creați un cont pe Site, ne transmiteți: adresa de e-mail, genul, numele și prenumele;
  2. În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) de pe Site aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: alias, număr telefon mobil / fix, adrese de livrare etc.;
  3. Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon mobil / fix, datele cardului bancar etc.;
  4. Când ne trimiteți o solicitare pe e-mail, ne puteți furniza informații precum: numele și prenumele, detalii de facturare, număr telefon mobil / fix, adresa de livrare etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării Site-ului, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor, respectiv persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Prelucrarea datelor pasive

La fel ca majoritatea serviciilor bazate pe platforme web, primim și înregistrăm în mod automat informațiile din jurnalele de server din browser-ul dumneavoastră, atunci când utilizați Site-ul (www.sneakerindustry.ro). Putem folosi o varietate de metode, inclusiv “cookie-uri” sau “beacon-uri” web, pentru a colecta aceste informații. Utilizăm cookie-urile existente din sesiunea prezentă cât și pe cele persistente. Informațiile pe care le putem colecta prin aceste metode automatizate pot include, de exemplu, adresa dvs. de IP, codul de utilizator, tipul de browser utilizat, tipul de sistem utilizat, conținutul și paginile pe care le accesați pe site-ul nostru, durata și frecvența vizitelor dvs., ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametrii. De asemenea, este posibil să folosim cookie-uri pe Site (www.sneakerindustry.ro) pentru a stoca validatorii sesiunii pe hard disk. Dacă se combină direct orice informații culese prin mijloace pasive cu informațiile personale, tratăm informațiile combinate conform acestei Politici de Confidențialitate. În caz contrar, folosim informațiile colectate prin mijloace pasive, în forme agregate.

Pentru informații suplimentare despre tehnologiile pe care le folosim și despre modul în care acestea funcționează, consultați Politica de Cookie.

3. SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

I. Pentru prestarea serviciilor SNKRIND în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  1. Crearea și administrarea contului în cadrul Site-ului SNKRIND;
  2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  3. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile achiziționate;
  4. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  6. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile comercializate de SNKRIND prin intermediul Site-ului.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între SNKRIND și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

II. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărător.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

III. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele noastre.

În acest sens, vom folosi datele cu caracter personal solicitate în formularul de înscriere la Mesaje promoționale / Newsletter (adresă de e-mail), pentru a vă putea trimite, periodic, electronic, mesaje conținând informații generale și tematice, informații cu privire la oferte, promoții, campanii sau concursuri practicate / desfașurate / organizate de către SNKRIND într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea SNKRIND cu referire la informațiile conținute de acesta.

Aceste date cu caracter personal sunt folosite cu bună credință, doar în scopul menționat mai sus.

Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.

Aceste date personale vor fi stocate până în momentul în care vă veți exprima dorința de a vă dezabona, după care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor noștri (MailChimp, Sendinblue, precum și alți potențiali furnizori de servicii de profil care sunt în conformitate cu normele GDPR), doar în vederea atingerii scopului menționat mai sus.

SNKRIND se obligă să păstreze confidențialitatea datelor înscrise în acest formular și să nu le transfere în alte scopuri.

Având în vedere că ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. în prealabil, vă puteți răzgândi și retrage consimțământul, respective vă puteți dezabona, în orice moment, prin:

  • accesarea link-ului de dezabonare afișat în Newsletter-urile primite de la SNKRIND pe e-mail (în partea de jos a e-mail-ului în secțiunea “click aici pentru dezabonare”); sau
  • contactarea SNKRIND folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Datele cu caracter personal solicitate la momentul la care vă creați cont pe Site și datele introduce de dvs. în contul de pe Site nu sunt folosite în scopuri de marketing și/sau statistice.

IV. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • măsuri de protecție a Site-ului și a utilizatorilor Site-ului față de atacuri cibernetice;
  • măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

4. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Ca regulă generală, dacă aveți cont pe Site, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți contul respectiv. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun, spre exemplu în cazurile în care datele înscrise stau la baza unor comenzi confirmate pentru care s-au emis facturi (în această situație, datele, respective numele, prenumele, numărul de telefon și adresa, trebuie păstrate, conform legislației române în vigoare, pentru o perioadă de 10 ani).

În cazul în care nu aveți cont pe Site, dar plasați o comandă, numele, prenumele, numărul de telefon și adresa dvs. vor fi utilizate în scopul creării documentelor de transport și vor fi utilizate de firma de curierat parteneră Fan Courier în numele SNKRIND exclusiv în scopul îndeplinirii contactului: notificarea prin SMS referitor la momentul livrării și livrarea efectivă a coletului.

Aceste informații sunt stocate pentru o perioadă de 10 ani, după care vor fi distruse. Ele pot fi transmise partenerilor nostri doar în vederea atingerii scopului menționat mai sus.

5. CUI TRIMITEM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul SNKRIND S.R.L. și sunt comunicate numai următorilor destinatari:

  • partenerii contractuali ai operatorului și alte companii din același grup cu operatorul;
  • furnizorii de servicii de curierat (Fan Courier Express S.R.L.), în cazul în care s-a efectuat o comandă de produse;
  • furnizorii de servicii de plată, administrare plăți și protecție antifraudă (Libra Internet Bank S.A.) în vederea procesării plăților cu cardul pentru comenzile online plasate pe Site;
  • MailChimp pentru trimiterea de newsletter;
  • Sendinblue pentru trimiterea de e-mailuri tranzacționale (email-urile tranzacționale sunt, în general, cale care se trimit atunci când se cere confirmarea unui cont, se schimbă o parolă, se confirmă o comandă, o plată, rezervare sau când sunt implicate documente financiare etc);
  • furnizori de servicii de suport tehnic și mentenanță a Site-ului (Danco Vision S.R.L.);
  • furnizori de servicii de anonimizare a datelor și înregistrarea logurilor (Danco Vision S.R.L.);
  • furnizori de servicii de hosting și backup destinate găzduirii Site-ului (Hosterion S.R.L.);
  • furnizori de servicii de facturare și gestiune (Smartbill - Intelligent IT S.R.L.; Great Apps Solutions S.R.L.);
  • furnizori de centre de date (stocare de date) – cloud (Microsoft Ireland Operations Ltd);
  • furnizori de produse pentru dezvoltare software, management de proiecte și management de conținut (Atlassian Corporation Plc);
  • furnizor de platformă proprie de comunicare de afaceri care oferă multe funcții în stil IRC - Internet Relay Chat - comunicare instantanee prin Internet (Slack - Slack Technologies, Inc.);
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

6. ÎN CE ȚĂRI TRANSFERĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul următoarelor țări: România (Hosterion S.R.L. și Great Apps Solutions S.R.L.), Irlanda (Azure - Microsoft Ireland Operations Ltd, Smartbill - Intelligent IT S.R.L. și Atlassian – Atlassian Corporation Plc), Olanda (Azure - Microsoft Ireland Operations Ltd), Germania (Smartbill - Intelligent IT S.R.L. și Atlassian - Atlassian Corporation Plc), SUA (Slack - Slack Technologies, Inc.).

Cu toate acestea, suplimentar, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor alte entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Luăm și vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe sunt și vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

7. CUM PROTEJĂM SECURITATEA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Siguranța informațiilor dvs. este importantă pentru noi, incluzând, dar fără a se limita la, informațiile personale colectate prin Site și serviciile noastre. Folosim măsuri de securitate rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării informațiilor personale aflate sub controlul nostru, atât în timpul transmiterii, cât și după ce o primim. Acestea includ, dar nu se limitează la, utilizarea firewall-urilor și criptarea datelor.

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor contul de SNKRIND este protejat de o parolă și username. Nu toți angajații companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, în prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale în domeniu.

SNKRIND nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduită baza de date care conține date cu caracter personal.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciul LibraPay pus la dispoziție de către Libra Internet Bank S.A.. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate.

Text 3D Secure

3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

SNKRIND nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Utilizatorilor, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

În timp ce ne străduim să asigurăm integritatea și securitatea rețelelor și a sistemelor noastre, nu putem garanta că măsurile noastre de securitate vor împiedica "hackerii" sau alte persoane neautorizate să acceseze ilegal sau să obțină aceste informații.

Dacă aflăm despre o încălcare a securității care implică informațiile dvs. personale, este posibil să încercăm să vă informăm în mod electronic, astfel încât să puteți urma pași de protecție adecvați. Prin utilizarea Site-ului sau a furnizării de informații personale către noi, sunteți de acord că putem comunica cu dvs. în mod electronic, cu privire la problemele de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea de către dvs. a Site-ului. Dacă apare o încălcare a sistemelor de securitate, este posibil să afișăm o notificare pe pagina noastră de pornire sau în altă parte pe site și vă putem trimite un e-mail la adresa pe care ne-ați furnizat-o.

8. REȚELE PUBLICITARE TERȚE

Utilizăm terțe părți, cum ar fi agenții de publicitate din rețea, pentru a ne ajuta să afișăm reclame pe site-uri web ale unor terțe părți și să evaluăm succesul campaniilor noastre publicitare. Agenții de publicitate din rețea sunt terțe părți care afișează anunțuri pe baza vizitelor dvs. pe site-ul nostru web, precum și pe alte site-uri web. Această practică ne permite nouă și acestor terțe părți să vizăm reclamele prin afișarea de anunțuri pentru produse și servicii de care ați putea fi interesați. Furnizorii de rețele de anunțuri, agenții de publicitate, sponsorii și / sau serviciile de măsurare a traficului pot utiliza cookie-uri, JavaScript, sigle web (inclusiv GIF-uri clare), Flash LSOs și alte tehnologii pentru a măsura eficacitatea anunțurilor și pentru a personaliza conținutul publicitar. Aceste cookie-uri și alte tehnologii sunt guvernate de politica de confidențialitate a fiecărei terțe părți. Este posibil să oferim acestor agenți de publicitate informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web, precum și informații agregate despre vizitatorii site-ului nostru.

Puteți renunța la rețelele publicitare terțe. Pentru mai multe informații referitoare la această practică și la alegerea privind utilizarea acestor informații de către companiile în discuție, inclusiv operațiunea de excludere a rețelelor publicitare terțe, vizitați site-urile respective.

Dacă vă deconectați de la una sau mai multe rețele terțe, înseamnă că acești operatori nu vor mai oferi conținut sau anunțuri direcționate către dvs. Nu înseamnă că nu veți mai primi niciun conținut sau anunțuri direcționate pe site-ul nostru. Puteți continua să primiți reclame, de exemplu, pe baza site-ului web pe care îl vizualizați. De asemenea, în cazul în care browserele dvs. sunt configurate să respingă cookie-urile când vizitați această pagină de dezactivare sau ulterior ștergeți cookie-urile, utilizați un computer diferit sau modificați browserele web, este posibil ca opțiunea de renunțare la acești operatori să nu mai fie eficientă.

9. CE DREPTURI AVEȚI

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului de pe Site, dacă există, sau adresa de e-mail furnizată la ultima comandă plasată pe Site, dacă nu aveți cont pe Site. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum 30 de zile lucrătoare, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de 30 de zile lucrătoare. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate Descriere
Accesul

Puteți să ne cereți:

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.
Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau
  • dați curs unui drept legal de a vă opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

  • pentru respectarea unei obligații legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs. aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau
  • pentru a proteja drepturile SNKRIND sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau
  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit.
Plângeri

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs. de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.