Produse Levi's

Este anul 1873. În ultimii 20 de ani, compania Levi Strauss, fondată de un imigrant evreu german, aprovizionase magazinele generale din vest, de unde își obțineau proviziile cowboy-urilor. Levi's Strauss era un angrosist și a vândut cam tot ce se putea în acea perioadă - de la lopeți, sticle, felinare, oale și tigăi, pantofi, vase, cămăși și salopete și alte articole de îmbrăcăminte. Totuși, abia acum începe istoria renumiților blugi Levi's!


Istoria Levi's

Jacob Davis, un croitor din Reno, Nevada, a fost unul dintre clienții fideli ai lui Levi Strauss. În 1872, i-a scris lui Strauss o scrisoare despre metoda sa de a face pantaloni de lucru cu nituri metalice pe stress point-urile de la colțurile buzunarelor - pentru a le face mai rezistente. Deoarece Davis nu avea bani pentru documentele necesare implementării, el a sugerat ca Strauss să furnizeze fondurile și ca cei doi bărbați să obțină brevetul împreună. Strauss a fost de acord, iar brevetul pentru „Improvement in Fastening Pocket-Openings” - inovația care a dus condus lumea fashinon-ului să producă jeans chiar și în zilele noastre – se datorează acordului ambilor bărbați obținut în data de 20 mai 1873.

Strauss l-a adus pe Davis în San Francisco pentru a supraveghea prima fabrică de „salopete de talie”, așa cum erau cunoscuți blugii originali. La început au angajat croitorese care lucrau din casele lor, până în anii 1880, când Strauss și-a deschis propria fabrică. Faimoasa pereche de jeans marca 501 - cunoscut până în 1890 ca „XX” - a fost în curând un bestseller, iar compania a crescut rapid. Odată cu trecerea deceniilor, iar acum blugii albaștri sunt purtați și iubiți de bărbați și femei, tineri și bătrâni, din întreaga lume.


Jeans Levi's: Care este secretul micului buzunar al blugilor?

Buzunarul mic de pe partea din față a Levi's poate fi adesea pus la îndoială pentru funcționalitatea și scopul său. Inițial, a fost conceput pentru cowboy-i și tăietorii de lemne care își păstrau ceasurile de buzunar în ele. Apoi a venit la locul în care să alunece chibrituri și brichete. Astăzi este adesea defunct, casa căminului liber sau a prezervativelor. Tu ce păstrezi în al tău?

Fie că alegi o pereche de blugi levis damă sau ai nevoie de blugi levis de bărbați, pentru brandul Levis, România prezintă o țară cu potențial de dezvoltare și numeroase persoane caută blugi rezistenți cu un croi clasic! Descoperă selecția noastră uimitoare Levi’s online și în magazin și rămâi la curent cu toate produsele acestui brand prezente la Sneaker Industry!

Definește-ți stilul utilizând diverse articole de streetwear și ultimele modele în materie de footwear pentru a te asigura că prezinți mereu outfituri complete și complexe care să atragă privirile celor din jur. Nu uita că trebuie să te simți confortabil în orice porți și că pe lângă ce este la modă, primează și ce te face să te simți cu adevărat TU!

LMC Barrel Pants LMC Barrel Pants

Levi's

LMC Barrel Pants

Disponibil: W 24, W 26, W 28

729,00 RON 364,50 RON
  • Discount

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now