Produse UGG

Ugg boots and surf?! Câți dintre voi știti legătura? Ei bine, long story short, în 1978, un tânăr surfer australian a fondat marca UGG pe malul Californiei de Sud. Rădăcinile sale australiene au creat o dragoste puternică pentru pielea și blana de oaie din punct de vedere calitativ și era convins că într-o bună zi lumea va împărtăși aceeași pasiune cu brandul lui. Modul în care acesta a proiectat perechea era strict legată de faptul că voia o pereche de încălțăminte care să îl ajute să își încălzească picioarele atunci când termină cu surfingul în apele reci din jurul Australiei.

Mai multe detalii despre aceste cizme Ugg

De la renumitele perechi de Ugg, damă până la sandalele proiectate sub aceeași semnătură, papucii pufoși și chiar și perechile de Ugg-uri pentru bărbați – toate ”au făcut valuri” în lumea celor pasionați de încălțăminte calitativă pentru sezonul rece. Pentru brandul Ugg, România reprezintă o piață cu potențial major de dezvoltare, iar acest lucru poate fi observat în plin sezon de iarnă. Câte persoane observi zilnic purtând Ugg boots?!

Ești în căutare de Ugg originale?

La fel ca oricare altă pereche în trend a unui brand care continuă să facă furori cu diverse modele ce apar în fiecare sezon și Ugg a atras și ochii celor care se ocupă cu replicarea perechilor de încălțăminte și nu numai. Astfel, dacă vrei să te asiguri că perechea ta de Ugg este originală, achiziționează doar de pe site-uri legit, în care ai încredere deplină!
Sneaker Industry aduce mai aproape de fanii Ugg diverse modele cool din care tu să alegi exact ce ți se potrivește!

Goldenglow Goldenglow

UGG

Goldenglow

Disponibil: 36, 37, 38, 39

549,00 RON
Goldenglow Goldenglow

UGG

Goldenglow

Disponibil: 37, 38, 39, 40

549,00 RON
Tazz Tazz

UGG

Tazz

Disponibil: 39

699,00 RON
Tasman X Tasman X

UGG

Tasman X

Disponibil: 36, 37, 38, 39, 40

264,47 RON 499,00 RON
  • -47.00%
Tasman X Tasman X

UGG

Tasman X

Disponibil: 36, 37, 38, 39

264,47 RON 499,00 RON
  • -47.00%

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now