Produse Napapijri

Un brand Italian, cu un fel de nume finlandez si cu steagul norvegian pe post de logo – asa poate fi descris Napapijri. S-a nascut in anul 1987 la umbra celui mai inalt varf al Europei, Mont Blanc, acolo unde un producator italian de genti de voiaj avea sa dea un nou sens streetwear-ului. Prin imbinarea materialelor inovatoare cu atentia lui sporita la detalii si inspirandu-se din rafinamentul marilor expeditii, dar si din viata exploratorilor curajosi a dus peste granite noi articole outdoor.

Cateva lucruri interesante despre Napapijri

Fiecare brand are un best seller care il face cunoscut. Boom-ul pe care brandul italian l-a dat a fost cu geaca Napapijri Rainforest – care este considerat cel mai bine vandut produs de imbracaminte ce poarta semnatura Napapijri.

Fiind atat pentru barbati si femei, cat si pentru copii, Napapijri Jacket Rainforest a fost conceputa pentru a fi versatila. Facuta astfel incat sa ignore tendintele care de obicei dicteaza trendul, aceasta jacheta are vaste modele specifice pentru a fi potrivite fiecarui sezon.

Filosofia companiei este clara: sa aduca un omagiu pasiunii pentru necunoscut, in timp ce se bazeaza pe principiul ”think outside the box”, care este tipic celor care fac din viata lor o calatorie.

Creativitatea, alaturi de materialele inovatoare ecologice intaresc ideea pe care brandul vrea sa o promoveze – "challenge the clichés, think outside the box, take an unexpected journey into nature and creativity".

Napapijri nu si-a limitat activitatea doar la crearea gecilor si articolelor potrivite pentru drumetii sau pentru anotimpurile cu temperaturi scazute. Tocmai datorita acestui lucru au adus in ochii publicului hoodie-uri, beanie-uri, camasi, tricouri, dar in acelasi timp, se pot lauda si cu perechile de sneakers si boots super cool.

Numeroase persoane isi declara iubirea fata de Napapijri, Romania fiind de asemenea pe lista celor care sunt mereu la zi cu vestile despre noile produse lansate. Pentru ca ne dorim sa ai mereu tot ce e cool si in trend, articolele de streetwear aflate sub numele brandului Napapijri pot fi gasite si in stocurile Sneaker Industry.

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now