Produse Karl Kani

Considerat „Godfather of Urban Fashion”, Karl Kani fashion designer - proiectează îmbrăcăminte hip-hop la modă pentru bărbații și femeile care doresc să fie mereu la curent fără a fi nevoie să se gândească prea multe la asta.

Karl Kani clothing – de la inspirație, până la creație

Karl Kani însuși este un exemplu de om care a trăit visul american - un designer autodidact și un self-made man, care și-a petrecut tinerețea explorându-și pasiunea pentru muzică și modă, până când la 16 ani a început să-și proiecteze propria îmbrăcăminte. La puțin timp după ce a materializat primele proiecte, toată lumea a văzut sau a purtat ceva creat de acest tânăr designer plin de idei up-to-date.

Astăzi, brandul este renumit la nivel internațional pentru că aduce articole fresh de modă băieților cu atitudine și fetelor care vor să fie cool. Îmbrăcămintea sa a fost văzută pe vedetele de film de la Hollywood, dar mai ales pe multe dintre legendele RAP-ului, iar P. Diddy însuși l-a pe Kani ca fiind o inspirație imensă pentru toți cei care visează să obțină lucruri mari din mici începuturi.

Sneaker Industry îți oferă o gamă variată de produse de streetwear ce poartă eticheta acestui brand! Hoodie Karl Kani sau poate Karl Kani jeans? Tu ce vei alege?

Varsity Cap Varsity Cap

Karl Kani

Varsity Cap

Disponibil: OSFA

76,05 RON 169,00 RON
  • -55.00%

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now