Sepci

Sepci | Modele Sepci Barbati si Dama | Sneaker Industry

Cap, hat or beanie? Indiferent de vreme, pe lângă faptul că te protejează, aceste trei accesorii care ar trebui să fie prezente în orice garderobă - sunt și foarte cool! Dacă ai rostit vreodată cuvintele „Nu-mi stă bine cu nimic pe cap”, poate fi pentru că le încerci mereu pe cele greșite. Astfel, iată câteva ponturi despre cum să alegi


Cu ce ținute să porți șepci?

Să vă propunem un outfit integral ar fi puțin cam complicat. Șepcile și în general toate accesoriile care se pot purta pe cap, precum beanie-uri cool, hat-uri colorate sau cap-uri cu logo-ul brandului tău preferat - se potrivesc practic cu tot, așa că este greu să mergi în direcția greșită dacă alegi un astfel de accesoriu. Evident, cu excepția unui interviu de angajare și a unor ocazii similare, unde nu este recomandat să porți astfel de accesorii pe cap. Însă, dacă ai o ținută cel puțin parțial sport, atunci o șapcă de baseball este întotdeauna un accesoriu bun.


Modele de șepci care sunt must-have

Indiferent dacă vrei șepci de bărbați sau șepci de damă, orice pasionat de streetwear trebuie să aibă șepci basic în colecția personală pe care să le poată purta ori de câte ori simte nevoia unui accesoriu de stil în plus! Dacă ești în căutarea unor șepci originale, Sneaker Industry aduce mai aproape de tine numeroase modele de șepci, potrivite pentru a face parte din garderoba ta!

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now