Accesorii

Accesorii - caciuli, sepci, ciorapi| SneakerIndustry

Cine spune că accesoriile nu sunt importante atunci când vrei să ai un outfit cool?! Ei bine, trebuie să știi că ele sunt esențiale și pot accentua și mai tare ideea stilului pe care vrei să îl transmiți. Dedigur, trebuie să le utilizezi smart și să le alegi în funcție de sezon, dar și de complexitatea ținutei pe care o porți.


Accesorii cool: căciuli și sepci?

Beanie-ul acela strident pe care îl adori și care se potrivește perfect cu perechea ta de sneakers cărora le-ai schimbat laces-urile pentru a fi si mai interesanti – trebuie pus la loc de cinste in colectia ta de streetwear. La fel și șapca aceea de la Karl Kani sau poate cea de la Jordan pe care o porți mereu atunci când vrei un touch extra al unui street style complet – și ea trebuie pusă cât mai la vedere pe raftul tău cu accesorii. Indiferent de sezon, ai doua alegeri potrivite pe care le poți face în funcție de ce îți oferă mai mult confort!


Șosetele colorate mai sunt la modă?

Hype-ul cu șosete colorate se duce ușor, dar asta nu înseamnă că micul tău secret nu este pe mâini bune! Alege o pereche de șosete cu un imprimeu interesant și pune-ți în valoare perechile de sneakers pe care obișnuiești să le porți! La modă sau nu, un touch colorat nu strică niciodată!

Alege toate accesoriile de care ai nevoie dintr-un magazin sport online și completează-ți outfiturile cu cele mai cool articole!

RTU Foam RTU Foam

Jason Markk

RTU Foam

Disponibil: OSFA

89,00 RON
Bogo Bear Bogo Bear

Sneaker Industry

Bogo Bear

Disponibil: OSFA

69,00 RON
Wipes Wipes

Crep Protect

Wipes

Disponibil: OSFA

39,00 RON
Pills Pills

Crep Protect

Pills

Disponibil: OSFA

39,00 RON
Spray Spray

Crep Protect

Spray

Disponibil: OSFA

59,00 RON
Crew Socks Crew Socks

adidas originals

Crew Socks

Disponibil: S, M, L

99,00 RON

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now