Produse Crep Protect

Îți dorești să-ți păstrezi mereu sneakerșii fresh, zi de zi? Atunci, trebuie să aprovizionezi din plin cu produsele de la Crep Protect - brand care a revoluționat industria de îngrijire a adidașilor.

Ce trebuie să știi despre Crep Protect?

Crep Protect, care a fost fondat în 2013, a crescut rapid și a devenit un brand de referință la nivel internațional în industrie, cu prezență în peste 52 de țări din întreaga lume. Cu tacticile de marketing și conținutul fresh, Crep Protect a devenit rapid cel mai mare brand premium de îngrijire a pantofilor din întreaga lume.

Indiferent dacă este vorba despre Crep Protect cleaning kit, Crep Protect marker sau alte produse pentru care acest brand este cunoscut, orice pasionat de sneakers a avut nevoie măcar o dată de un ajutor pentru a „reînvia” o pereche de care nu voia să de despartă.

Crep Protect îți vine în ajutor dacă vrei să flexezi noua pereche, dar ploua afară! Brandul pune la dispoziție o mulțime de articole destinate curățării și protejării sneakerșilor, indiferent de material. Sneaker Industry – magazin sport, îți oferă o mare parte dintre aceste produse! Alege pentru tine orice ai nevoie sau oferă cadou un Crep Protect kit!

Spray Spray

Crep Protect

Spray

Disponibil: OSFA

59,00 RON
  • Doar online
Pills Pills

Crep Protect

Pills

Disponibil: OSFA

39,00 RON
Round Laces Round Laces

Crep Protect

Round Laces

Disponibil: OSFA

39,00 RON
  • Doar online

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now