Produse Stussy

Un brand care a făcut istorie și care a avut o creștere oarecum diferită de majoritatea brandurilor de top. Chiar dacă debutul popularității Stussy nu poate fi încadrat în aria de streetwear sau footwear, în anii 1980, Stussy răspunde la apelul consumatorilor care doresc o alternativă la flerul anilor 70.
Astăzi, toate dovezile arată că această nevoie continuă să existe, chiar și pe piața tinerilor. Din fericire, istoria lui Stussy arată că marca este conștientă de acest ciclu și intenționează să satisfacă în continuare nevoile acelui fler al anilor trecuți. Însă, cum a început de fapt totul? Ce a fost înainte de Stussy hoodie, Stussy shorts, Stussy shirt și alte articole cool ale brandului?!

O scurtă istorie a brandului Stussy

Shawn Stussy își începe povestea specială de modă complet în afara industriei. El este, pentru orice epocă, simbolul culturii surf din California. De fapt, noțiunea de a proiecta și vinde efectiv îmbrăcăminte este aproape în totalitate una accidentală.
Totul începe cu dragostea lui pentru surfing. Shawn vine cu ideea de a crea plăci de surf. În afară de plăcerea și dorința de a face ceva productiv cu timpul său, nu există obiective financiare reale la mijloc. La urma urmei, avea doar 13 ani când a început să facă diverse lucrări și proiecte. Punctul culminant al acestor modele este semnătura Stussy, scrisă folosind un simplu marker. Semnătura în sine iese în evidență, deoarece are linii groase și complet naturale, precum un autograf.
Semnătura brandului devine o preocupare numai atunci când Shawn a decis să-și deschidă propriul magazin de surf Laguna Beach în 1979. În acest moment, la vârsta de 24 de ani, el acumulează o grămadă de experiență ca designer de plăci de surf.
Pentru a ajuta vânzarea plăcilor de surf, a decis să le însoțească și cu vânzarea de îmbrăcăminte Stussy. Linia de îmbrăcăminte are, de asemenea, semnătura Stussy și, inițial, pare să contribuie la răspândirea numelui dincolo de nișa plăcilor de surf - oricine ar purta o pălărie Stussy, de exemplu, poate face o reclamă indirectă plăcilor de surf. În loc să susțină vânzările de plăci de surf, o cerere pentru linia de îmbrăcăminte crește rapid.
Dintr-o dată, Shawn se trezește petrecând mult mai mult timp pe crearea pieselor vestimentare decât scopul inițial al mărcii. Iar așa începe, cu adevărat, istoria Stussy, ca fiind brand de haine.
În prezent, brandul este recunoscut pentru numeroasele articole vestimentare ce poartă acest autograf drept logo, dar și pentru numeroasele colaborări cu diverse branduri, precum Nike – care au generat adidași, sneakers și alte articole pe care orice pasionat de streetwear sau footwear și le dorește în propria colecție. O jachetă Stussy alături de o pereche de bocanci Dr. Martens și o pereche de pantaloni Carhartt WIP pot forma un outfit, cu adevărat, cool!

Coach Shirt Coach Shirt

Stussy

Coach Shirt

Disponibil: L

539,40 RON 899,00 RON
  • -40.00%

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now