Produse Carhartt WIP

Nu există multe mărci care să se laude cu moștenirea bogată pe care Carhartt o are.
Carhartt deține o moștenire care se întinde pe parcursul a peste 100 de ani, de la îmbrăcămintea creată pentru muncitori, îmbrăcarea unora dintre cele mai mari figuri de hip hop din anii '90 și până la ce a ajuns să însemne în ziua de azi acest brand. Încă de la începuturile sale marcate de fabricarea salopetelor, care au fost construite din pânză de denim și pene de rață, Carhartt s-a dedicat creării de îmbrăcăminte adaptată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, durabilitate și confort.

Cum începe istoria Carhartt Wip?

În anul 1889, Hamilton Carhartt a început să producă salopete cu ajutorul a două mașini de cusut și un motor electric. Astfel, salopeta Carhartt a fost creată sub deviza „Honest value for an honest dollar” și a evoluat rapid către standardul de îmbrăcăminte de lucru de calitate.
Marca Carhartt a devenit populară în rândul consumatorilor din afara nișei sale în anii 1970 și 1980. Mai mulți oameni au început să învețe despre marcă, pe măsură ce nume mari din industria muzicală hip-hop au început să poarte Carhartt.
Interesul s-a extins în Europa, ducând la crearea etichetei Carhartt Work In Progress ( Carhartt WIP) în 1989, ce se adresează consumatorilor din Europa și Asia care apreciază detaliile rafinate și designul care rămâne fidel ADN-ului mărcii Carhartt.

Pentru brandul Carhartt, România are potențial de a se dezvolta și tocmai de aceea, sunt aduse în atenția iubitorilor de elemente vestimentare, diverse articole, precum Carhartt jacket, căciuli Carhartt, hanorac Carhartt și chiar acea geacă Carhartt pe care o vezi în videoclipurile de pe net. Alături de un tricou Stussy, hanoracul Carhartt poate forma o ținută mai mult decât cool.
Pentru toți iubitorii de sneakers, România aduce mai aproape numeroase produse care poartă eticheta brandului Carhartt. Pentru un outfit reușit, poți asorta acest brand care a făcut istorie alături de un articol vestimentar marca Stussy și în acest fel te asiguri că ai combinat două branduri care au făcut, cu adevărat, istorie!

Orlean Pant Orlean Pant

Carhartt WIP

Orlean Pant

Disponibil: W 29, W 30, W 31, W 32, W 33, W 34

589,00 RON
  • Nou
Onyx Cap Onyx Cap

Carhartt WIP

Onyx Cap

Disponibil: OSFA

229,00 RON
  • Nou
Onyx Cap Onyx Cap

Carhartt WIP

Onyx Cap

Disponibil: OSFA

229,00 RON
  • Nou
Double Knee Pant Double Knee Pant

Carhartt WIP

Double Knee Pant

Disponibil: W 30, W 31, W 32, W 33, W 34

639,00 RON
  • Nou
W' Pierce Pant W' Pierce Pant

Carhartt WIP

W' Pierce Pant

Disponibil: W 26, W 27, W 28, W 29, W 30

439,00 RON
  • Nou
Klondike Pants Klondike Pants

Carhartt WIP

Klondike Pants

Disponibil: W 29, W 30, W 31, W 33, W 34, W 36

389,00 RON
Aviation Pants Aviation Pants

Carhartt WIP

Aviation Pants

Disponibil: W 30, W 31, W 32, W 33, W 34, W 36

569,00 RON

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now