Produse Reebok Classics

Ce ar fi să afli, pentru început, o bârfă tare? Dacă ți-am spune că a fost o perioadă lungă de timp în care Nike nu a dominat peisajul american în domeniul adidașilor, ne-ai crede?!
Ei bine, în ani 1980, nici Nike, nici Adidas și nici alt brand nu a fost mai adorat decât a fost Reebok Classics! Ascensiunea acestei perechi generate de tradiția unei familii de a face încălțăminte sportivă, a făcut istorie.

De unde numele acestui brand de adidași, Reebok?

Simplu, dar în același timp ciudat! După ce inițial au vrut să utilizeze numele de ”Mercur”, frații Joe și Jeff Foster și-au îndreptat atenția către o specie de antilopă africană numită Gray Rhebok.
Astfel, acești au adaptat acest nume de Rhebok și a ieșit ce azi noi numim, simplu, Reebok.

Sunt cool perechile de Reebook în România?

Of course! Datorită faptului că brandul Reebok continuă să producă numeroase modele care ajung să fie tranduri în materie de adidași sneakers și datorită faptului că sunt și comozi, continuă să capete destul de mult teren. Astfel, pentru Reebok, România reprezintă o piață cu potențial de dezvoltare și tocmai de aceea există numeroase magazine fizice, dar și online, precum Sneaker Industry care comercializează perechi de adidași Reebok damă și adidași Reebok bărbați pentru ca tu să alegi unul dintre modelele pe care le preferi.

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now