Produse HUF

Cu o grafică clean și sloganuri foarte directe, HUF combină arta și cultura skatebordingului cu creativitatea. Logo-ul lor Plantlife și triunghiurile unite cu o linie sunt recunoscute instantaneu. Hanorac HUF, șosete, plăci, șepci, pantaloni și alte produse Huf – au devenit un must-have pentru cei care vor să susțină etosul mărcii - "Go out and create your own future - do it yourself, do it in style."

HUF – tradiție și artă

În 1992, fondatorul HUF, Keith Hufnagel, s-a mutat în San Francisco și a devenit skateboarder profesionist, iar astfel, i s-a oferit posibilitatea de a călători în lume datorită magiei pe care o făcea pe skateboardul lui.

Dorind să ofere ceva înapoi comunităților care au crezut în el, Hufnagel a deschis primul butic HUF în 2002 pe un bloc neobișnuit din cartierul Tenderloin din San Francisco. Magazinul a reunit cele mai respectate mărci de skate, îmbrăcăminte de stradă și adidași sub același acoperiș.

Pe măsură ce a crescut, Hufnagel și-a lansat propria colecție, asimilând istorie într-o singură etichetă pe care a simțit-o că poate simboliza spiritul skateboardului și al culturii de stradă.

Acum HUF colaborează cu artiști, designeri, fotografi, muzicieni și producători neconvenționali. HUF este dedicat să împingă cultura înainte, iar Sneaker Industry – magazin sport, aduce mai aproape articole de streetwear ale acestui brand cu istorie.

Boyd Pants Boyd Pants

HUF

Boyd Pants

Disponibil: W 30, W 32, W 34, W 36

369,00 RON
  • Nou
Relax Socks Relax Socks

HUF

Relax Socks

Disponibil: OSFA

79,00 RON 51,35 RON
  • Discount
High Socks High Socks

HUF

High Socks

Disponibil: OSFA

79,00 RON 51,35 RON
  • Discount
Canyon Jacket Canyon Jacket

HUF

Canyon Jacket

Disponibil: S, L, XL

589,00 RON 382,85 RON
  • Discount

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now

Check our

Latest products Shop now